středa 18. března 2009

Mňága nikoliv bramborová - Musilka, úterý 17. března 2009

Hudební skupina MŇÁGA A ŽĎORP, zahrála v uterý 17. 3. 2009 na Musilce.

Několik stovek lidí se přišlo bavit a tančit, každý, jak měl chuť. A myslím, že nikdo z vás se nebude divit, když napíšu, že rozhýbali celý sál. Ať už se člověk jen vlnil, tančil či skákal v rytmu pohodové hudby.U vstupu se prodávaly CD, knihy, plakáty a tak si každý fanoušek mohl přijít na své. Ovšem. co by to bylo za fanoušky, když by neměli všechna jejich alba doma.

Byl jsem překvapen, kdo všechno poslouchá MŇÁGU A ŽĎORP. Na první pohled kapela, která zaujme mladé publikum, ovšem není tomu tak docela. Zahlédl jsem zde i několik lidí kolem 50-ti let a ti rozhodně na dechovku nepřišli.

Písnička střídala písničku a čas rychle plynul. A tak se dostalo na přídavky. Fanoušci a fanynky nechtěli kapelu pustit domů a tak se není čemu divit, že kapela s přídavky nastoupila na pódium několikrát. Ovšem ve 21:45 už to byla opravdu poslední písnička, kterou zahráli a všichni se začali pomalu vydávat deštivou ulicí k domovům. Snad by stálo za to se zeptat, kde se sejdeme příště - Praha, Berlín, Varšava?.......bůh ví co zůstává..... Svět je stejně jenom Hodinový hotel.Posloucháte Mňágu a Žďorp? Kolik máte jejich alb? Byli jste na Musilce? Jakou máte od Mňágy nejraději písničku? A to nejdůležitější nakonec - víte, co vůbec Mńága a Ždorp znamená? Zkuste si tipnout svým komentářem.

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Jeden z mála lidí, co ocení klasiku jakou je Mňága :) Jen tak dál pane a čím více reportů, tím líp..

Anonymní řekl(a)...

Musilka je skvělé místo pro takovéto akce.) Mňága je 100% good...skvěle nafoceno a komentováno. Prostě co říci...těším se na další takovéto články!!!.) A já snad co nejdřív na takovouto akci též vyrazím...
prcek.)

Martina řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Martina řekl(a)...

Jsem z Valmezu a musim uznat, ze to co predvedli tady v Brne za show byla naprosta parada. Skvele si zachytil okamziky slovem i objektivem!! bezva akce

Anonymní řekl(a)...

Online Poker - prémie pro nového hráče - bonus $50 no deposit required ! Good luck on the table :) Regards and Sorry for komentář if you don't want free money.