středa 1. dubna 2009

100 zvířat a není to ZOO - Musilka, čtvrtek 26. března 2009

Kapela Sto Zvířat je legenda mezi legendami. I když si nejsem jistý, jestli mluvit o legendě v době, kdy jsou na výsluní, je správné, ale snad mě za to neukamenují...1

Sál na Musilce narvaný k prasknutí a není se čemu divit - v Brně je Sto Zvířat (myslel jsem kapelu, nee diváky). I když jsem přišel dostatečně brzo, měl jsem co dělat, abych se aspoň občas dostal kvůli fotografii dopředu.

3 7

Ale nejen v sále bylo narváno. Na balkóně v 1.patře sedělo také dost postarších lidí, což mě mile překvapilo. Občas si totiž člověk ve svých 25-ti letech připadá jako důchodce na diskotéce, když vidí kolem sebe mládež ve věku 13 - 16 let. Takže bylo velice milé vidět, že tato hudba zaujala i starší generaci....

4 2

O přestávce byla možnost opět zaběhnout na pivko do baru, ovšem probojovat se až k pivu bylo jen pro silné nátury (já vydržel :-D). No a potom už zase: " ... honem na plac, ať nepřijdem´ o žádnou z pecek naší milované kapely.." ozvalo se z davu, když jsem se snažil procpat dopředu.

6 8 5

Ostatně ale vše dopadlo jako vždy. Konec koncertu, mačkání u šatny, odjezd domů či posezení v okolních hernách, hospůdkách, restauracích nebo vinárnách.

Ale jaké na to jsou ohlasy? To nám můžete napsat vy svými příspěvky.