středa 25. února 2009

eMČé Líšeň v plesové pýše - Dělnák Líšeň, sobota 21. února 2009

Sotva proběhl ples fotbalistů SK Líšeň, už zde byl ples druhý. Tentokrát zastupitelů MČ Brno - Líšeň, na kterém sice již nebylo tolik lidí jako včera na fotbalovém plese, zato atmosféra byla komornějšího rázu.
K tanci hrála kapela Breeze Band a celý ples provázela moderátorka Petra Klímová.
Lidé se bavili a tak si snad ani nestihli všimnout, že je před půlnocí a že se blíží tombola, která obsahovala velice zajímavé ceny (mikrovlná trouba, vysavač, rychlovarná konvice, DVD přehrávač, a jiné).
Po slosování tomboly Breeze Band pokračovala v zahrnování sálu příjemnými tóny a Petra Klímová bavila účastníky plesu. Určitě stojí za zmínku, že také proběhlo předtančení mistrovského páru z TŠ Dynamic, který poté hosty učil řecký tanec SIRTAKI, jenž pobavil nejen hosty, kteří se jej zúčastnili, ale také ostatní.
Jak jsem se dozvěděl, za barem stál jistý pan Ivo Jedon, jenž vlastní vinný sklípek U Pavouka.
Až dnes jsem tedy pochopil, proč to včerejší víno bylo tak skvělé.
Prohodil jsem pár slov s hosty a slyšel jsem na ples jen chválu. Není se taky čemu divit, vždyť podle pořadatelů se na celé akci podíleli 3+3 lidé a ples připravovali zhruba měsíc.
A že se lidem na plese líbilo, můžete posoudit sami. Úsměv na jejich tvářích hovoří za vše, stejně tak i plný taneční parket.
Třeba se tu někdy sejdeme - nejpozději za rok. Těším se na Vás!
Dovětek Mariána K.: Nicolas byl jedním z pořadatelů plesu a již dlouhou dobu vede Dělňák v Líšni.
Plesáte rádi? A co Syrtaki, jak se vám líbí? Máte rádi Řecko? Říká vám něco frappé, tzatziky, gyros a další dobroty? Podělte se o své zkušenosti komentářem.