sobota 7. března 2009

Noční rokec - Mersey, 3. březen 2009

Když jsem se doslechl, že je v Mersey rockotéka, přesněji Rock Night, řekl jsem si, že bych mohl vyrazit a konečně si odpočinout. Vyrazil jsem tedy ráno do práce a celý den se těšil jak malej, až bude večer... V sedm večer jsem to v práci zabalil a hurá do Mersey. Začátek měl být oficiálně v osm, ovšem známe tyto kluby. O půl desáté začal DJ Walkchoc roztáčet Rockové pecky a ve třičtvrtě na deset se na place rozhejbaly první roštěnky. Pak už se to na place hejbalo furt...Celkem bylo na akci asi kolem 150 až 200 lidí, ale bylo to super, stále se dalo, jak na place, tak v okolí, bez problémů pohybovat. Poznal jsem tam zpoustu super lidiček, kteří mi zpříjemnili celou akci (tímto zdravím Martinu, Katku, Irenku a Aju). Pivečko se točilo jak na horním, tak na spodním baru a to Braník (20,-) a Staropramen (25,-), Rum (20,-), Jägermeister (35,-).

Pivo teklo proudem a na place hrály nejen rockové, ale také punkové vály, které rozhejbaly bez 30-ti lidí celý klub. Dj Walkchoc hrál songy na přání a čas vesele utíkal.














Všichni se začali bavit, tančit a já si ani nevšiml že jsou tři hodiny. A tak jsem se rozloučil se všemi, se kterými jsem trávil celou Rock Night a vydal se k domovu...

Byla to super akce se super lidma. Doufám, že se tu zase všichni setkáme a že přijdete i vy, co jste na Rock Night nebyli...Chodíte na rockotéky? Posloucháte rock? Znáte Mersey? Co posloucháte vlastně za hudbu? Jaká je vaše nejoblíbenější rocková nebo punková kapela? Napište svůj komentář.